Yhteislähtö starttasi syyskauteen

HS Yhteislähtö eli Helsingin Suunnistajien aikuisten harrasteryhmä avasi syyskauden Luukissa yhdessä grillaten ja chillaten. Samalla käynnistyi ryhmän toinen toimintavuosi ja mukana on paljon uusia harrastajia. Syksyllä 2021 seuran aikuisten ohjattua harrastetoimintaa oli käynnistämässä 40 innokasta jäsentä ja nyt vuotta myöhemmin meitä on jo lähes 80!

Syyskausi käynnistyykin vauhdilla: elokuun Firmaliigassa kisaamme kolmella joukkueella B-, D- ja F-lohkoissa ja toisaalla Yhteislähdön Suunnistuksen perusteet -kertaussarjassa (suunnitelma – ennakointi ja havainnointi – rastinotto) haemme varmaa ja sujuvaa suorituksen hallintaa. Syyskuussa käydään läpi yösuunnistuksen alkeet sekä erilaisia tekniikkaharjoituksia Taitotreenit-erikoiskartoilla. Vaativimmissa lisäharjoituksissa hyödynnämme mm. Urhean valmennusurheilijoille laadittuja harjoituksia.

Viikottaiset ohjatut treenit ovat Yhteislähdön harjoitusten “selkäranka”. Treenit pidetään kiertävin vuoropäivin ma-ti-ke-to kello 18 alkaen ja ne kestävät noin kaksi tuntia. Ohjatut viikkotreenit on tarkoitettu koko ryhmälle osaamis- ja kuntotasosta riippumatta. Treenin voi aina sovittaa omaan tasoon lyhentämällä tai tavoitetta nostamalla.

Suunnistusharjoituksen ohella treenit ovat tärkeä ryhmän kohtaamispaikka ja tilaisuus sparrata omaa osaamista yhdessä kokeneempien kanssa. Opittua on hyvä kerrata ja testata ryhmän lisäharjoituksissa, Iltarasteilla, kisoissa tai omatoimisesti.

Lue lisää Yhteislähdön toiminnasta: