HS Yhteislähtö

Intoa ja yhteisöllisyyttä puhkuva aikuisten harrasteryhmä

Yhteislähtö on Helsingin Suunnistajien harrasteryhmä aikuisille. Meitä on jo yli 50 innokasta suunnistuksen harrastajaa, ikähaitarimme on 20 – 60+. Tule mukaan, jos haluat mielekkäitä, ohjattuja harjoituksia ja aktiivista ryhmää ympärillesi.

Edellytämme, että selviät tarvittaessa itsenäisesti maastossa, muita taito- tai kuntovaatimuksia ei ole. Liity seuran jäseneksi (jos et vielä ole) ja tule mukaan Yhteislähtöön!

Yhteislähtö tarjoaa monipuolisen “tarjottimen” kaikenlaiseen suunnistusnälkään, jokaiselle oman tason ja tavoitteiden mukaan. Ryhmässä ei tarvitse murehtia riittääkö kunto tai osaanko suunnistaa tarpeeksi hyvin. Liikumme luonnossa, kehitämme taitoja ja parannamme kuntoa yhdessä nauttien ja toisiamme kannustaen.

Treenikalenteri julkaistaan jäsenpalvelussa. Viikottaiset ohjatut treenit kiertävät vuoropäivin ma-ti-ke-to, alkavat klo 18 ja kestävät noin 1,5 tuntia.

Lisäharjoitukset ovat täydentävää yhteistä tekemistä pienryhmissä tai itsenäisesti omatoimisesti. Lisäharjoitukset ja leirit ovat omakustanteisia ja ne järjestetään talkoovoimin.

Suunnistustaitojen lisäksi kehitämme fyysistä kuntoa ja tutustumme eri suunnistusmuotoihin sprintistä rogaan. Tavoitteena on myös oppia harjoittelemaan oikein ja tarkoituksenmukaisesti.  

Ryhmän tiedot

Nimi: HS Yhteislähtö eli Helsingin Suunnistajien aikuisten harrasteryhmä

Maksu: seuran jäsenmaksun lisäksi kevätkauden ryhmämaksu on 100 euroa. Viikosta 16 alkaen loppukauden ryhmämaksu on 70 euroa. Voit myös tulla kokeilemaan yhden kerran veloituksetta.

Kevätkausi 2022: aloitus viikolla 2 – päättyy kesäkuussa viikolla 24. Ohjattuja treenikertoja vähintään 20. Viikko 8 ollaan hiihtolomalla.

Ryhmään voi liittyä seuran jäsen, aikuisikäinen (K18), joka selviää maastossa itsenäisesti tarvittaessa. Liity seuran jäseneksi, tule mukaan Yhteislähtöön.

Ohjaaja: Mikko Hyväri

Viestintä: Ryhmällä on oma whatsapp, sekä oma facebook ryhmä, joiden kautta viestintä tapahtuu. Treeneihin ilmoittaudutaan jäsenpalvelun tapahtumien kautta. Tapahtumissa myös treenikohtaiset viikoittain vaihtuvat tiedot. Pyydä liittyä ryhmiin anu.pikkarainen@helsinginsuunnistajat.fi

Ota yhteys ja jutellaan lisää:
Anu Pikkarainen
HS toiminnanjohtaja
045 657 9455
toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi
Mikko Hyväri
Ryhmän ohjaaja
mikko.hyvari@helsinginsuunnistajat

Tarinoita Yhteislähdöstä

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Yhteislähtö: Suunnistuksen perusteet

Suunnistuksen perusteet on Yhteislähdön lisäharjoitusten sarja, jonka tavoitteena on kehittyä varmaksi ja sujuvaksi suunnistajaksi perustaitoihin…

Yhteislähdön taitotreenit

Taitotreenissä keskitytään suunnistustekniikan kehittämiseen tietyllä osa-alueella. Treenin sujuva tekninen toteutus ja hallittu suoritus ovat vauhtia…

Yhteislähdön kalenteri

Lähde mukaan parhaaseen peesiin @hsyhteislahto