HS Yhteislähtö

Intoa ja yhteisöllisyyttä puhkuva aikuisten harrasteryhmä

Yhteislähtö on Helsingin Suunnistajien harrasteryhmä aikuisille. Meitä on jo yli 90 innokasta suunnistuksen harrastajaa, ikähaitarimme on 20 – 60+. Tule mukaan, jos haluat mielekkäitä, ohjattuja harjoituksia ja aktiivista ryhmää ympärillesi.

Edellytämme, että selviät tarvittaessa itsenäisesti maastossa, muita taito- tai kuntovaatimuksia ei ole. Liity seuran jäseneksi (jos et vielä ole) ja tule mukaan Yhteislähtöön!

Yhteislähtö tarjoaa monipuolisen “tarjottimen” kaikenlaiseen suunnistusnälkään, jokaiselle oman tason ja tavoitteiden mukaan. Ryhmässä ei tarvitse murehtia riittääkö kunto tai osaanko suunnistaa tarpeeksi hyvin. Liikumme luonnossa, kehitämme taitoja ja parannamme kuntoa yhdessä nauttien ja toisiamme kannustaen.

Treenikalenteri julkaistaan jäsenpalvelussa. Viikottaiset ohjatut treenit kiertävät vuoropäivin ma-ti-ke-to, alkavat klo 18 ja kestävät noin kaksi tuntia.

Lisäharjoitukset ovat täydentävää yhteistä tekemistä pienryhmissä tai itsenäisesti omatoimisesti. Lisäharjoitukset ja leirit ovat omakustanteisia ja ne järjestetään talkoovoimin.

Suunnistustaitojen lisäksi kehitämme fyysistä kuntoa ja tutustumme eri suunnistusmuotoihin sprintistä rogaan. Tavoitteena on myös oppia harjoittelemaan oikein ja tarkoituksenmukaisesti.  

LUE: Yhteislähdön kevät 2022 – yhteenveto kevätkauden toiminnasta

Ryhmän tiedot

Nimi: HS Yhteislähtö eli Helsingin Suunnistajien aikuisten harrasteryhmä

Maksu: seuran jäsenmaksun lisäksi kausittainen (6kk) ryhmämaksu on 70 euroa. Loppukauden ryhmämaksu on 40 euroa (pääsiäisestä/syyslomasta alkaen). Voit myös tulla kokeilemaan yhden kerran veloituksetta.

Syyskausi 2023: aloitamme 14.8. ja päätämme joulukuussa. Ohjattuja treenejä, lisäharjoituksia ja muuta toimintaa on viikoittain.

Ryhmään voi liittyä seuran jäsen, aikuisikäinen (K18), joka selviää maastossa itsenäisesti tarvittaessa. Liity seuran jäseneksi, tule mukaan Yhteislähtöön.

Ohjaaja: Mikko Hyväri

Viestintä: Ryhmällä on omat whatsapp-ryhmät viestintään ja keskusteluja varten. Treeneihin ilmoittaudutaan jäsenpalvelun tapahtumien kautta. Tapahtumissa on kunkin treenin yksityiskohtaisemmat tiedot ja ohjeet.

Toimintaohjeet ryhmän jäsenille: Katso kauden tiedote.

Ota yhteys ja jutellaan lisää:
Mikko Hyväri
Ryhmän ohjaaja
mikko.hyvari@helsinginsuunnistajat
044 513 0765

Tarinoita Yhteislähdöstä

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Harrasteryhmä Yhteislähdön kausi alkaa

Helsingin Suunnistajilla on aktiivinen aikuisten harrasteryhmä nimeltään Yhteislähtö, jossa harrastajia on jo lähes 80. Ryhmään…

Yhteislähtö: Yösuunnistuksen alkeet

HS Yhteislähtö eli Helsingin Suunnistajien aikuisten harrasteryhmä houkuttelee kokeilemaan yösuunnistusta. Yösuunnistuksen alkeet -harjoituksella haemme tutuista…

Yhteislähtö starttasi syyskauteen

HS Yhteislähtö eli Helsingin Suunnistajien aikuisten harrasteryhmä avasi syyskauden Luukissa yhdessä grillaten ja chillaten. Samalla…

Näin Yhteislähdössä treenataan

Yhteislähdön ohjatut treenit pidetään kiertävin vuoropäivin ma-ti-ke-to kello 18 alkaen ja ne kestävät noin kaksi…

Yhteislähdön kalenteri

Lähde mukaan parhaaseen peesiin @hsyhteislahto