Jäsenpalvelu

Liity jäseneksi

Uudet jäsenet: Liity jäseneksi Helsingin Suunnistajiin.

Huoltajat: Liity HS jäsenpalveluun huoltajana

Lisätietoja täältä: Jäsenyys ja edut

Kirjaudu jäsenpalveluun

Siirry tästä suoraan jäsenpalveluun (jos olet kirjautunut jo aikaisemmin).

Ensimmäisellä kerralla käytä sähköpostiisi lähetettyä kutsua. Jos et ole saanut kutsua, lähetä viesti: jasenkirjuri@helsinginsuunnistajat.fi

//


Tarvitsetko apua jäsenpalvelun käytössä? Lähetä viesti: jasenpalvelu@helsinginsuunnistajat.fi

Haluatko muuttaa jäsentietojasi, mutta et voi käyttää jäsenpalvelua? Lähetä muutospyyntö: jasenkirjuri@helsinginsuunnistajat.fi

Tietosuoja ja henkilötietojen julkisuus

Jäsenpalvelussa henkilötietojen julkisuus määräytyy jäsenen erikseen antaman suostumuksen mukaan. Ylläpitäjät eivät voi muokata suostumusta eivätkä pääse julkaisemaan mitään henkilötietoa jäsenen suostumuksen vastaisesti.

Suostumus henkilötietojen näyttämiseen on vain jokaisen jäsenen itse muokattavissa. Oletuksena jäsentiedot eivät näy julkisesti eivätkä edes seuran sisällä. Jäsenrekisterin ylläpitäjät näkevät tiedot annettujen käyttöoikeuksien rajoissa.

Jokaisen jäsenen on siis itse annettava suostumus henkilötietojen näyttämiseen ennen kuin tiedot ovat näkyvissä seuran sisällä tai jäsenen niin halutessa, myös seuran ulkopuolella.

Jäsenpalvelun sisältö

Jäsenpalvelu sisältää tärkeimmät jäsenille tarkoitetut sähköiset palvelut:

 • Jäsenrekisteri, omien/perheen tietojen ylläpito itsepalveluna
 • Jäsen-, ryhmä- ja leirimaksujen laskutus ja seuranta
 • Jasenhakemukset
 • Kalenteri: seuran ja ryhmien tapahtumat ja niihin ilmoittatuminen
 • Seuran, jaostojen ja ryhmien tiedottteet ja niihin liittyvät keskustelut
 • Iltarastit -toimitsijavuorojen varaukset ja tapahtumien toimitsijaviestintä
 • Iltarastit Express -rekisteröinti (vaaditaan, jos haluat käydä Iltarasteilla)

Tarkemmat ohjeet jäsenpalvelun käyttöön löytyvät tiedoitteista palvelun sisällä.

Jasenpalvelu on korvannut mm. nämä aikaisemmin erilliset järjestelmät:

 • Jäsenrekisteri
 • Jäsenhakemukset
 • Jäsenmaksujen seuranta
 • Nimenhuuto
 • Postituslistat
 • Seuran sisäiset tiedotteet HS webissä
 • Iltarastit Express -rekisteri

HS jäsenpalvelun esittely

Helsingin Suunnistajieni jäsenpalvelu kokoaa yhteen seuran tärkeimmät jäsenille tarkoitetut sähköiset palvelut. HS web-sivut toimivat seuran ”käyntikorttina” ja tiedotuskanavana, joka palvelee ensisijaisesti ulkoisia sidosryhmiä.

Jäsenpalvelu tarjoaa seuran tiedotteet, tapahtumat ja jäsentiedot yhdessä paikassa kaikkien jäsenten käyttöön verkkopalveluna. Kaikki seuran tiedotteet ja tapahtumat, sekä yhteiset että jaostojen omat, löytyvät jäsenpalvelusta. Tapahtumiin ilmoittautuminen, valmisteluihin liittyvä viestintä ja tiedotteiden kommentointi tapahtuvat palvelussa seuran sisällä. Saamme palvelusta myös web-sivuilla näkyvät kalenterit ja seuratoiminnan raportointiin tarvittavat tilastotiedot.

Jäsenpalvelusta löytyy jaostojen toiminnassaan käyttämät ryhmät. Palvelussa huoltajat voivat helposti liittää lastensa jäsentiedot omiinsa tai voivat hallinnoida lastensa jäsentietoja vaikka eivät olisikaan seuran jäseniä.

Koko seuran toiminta ja tekeminen on helpommin yksittäisen jäsenen nähtävissä jaostosta riippumatta. Tiedotteet voidaan avata keskustelulle ja palautteelle. Palvelu helpottaa koko seuran resursseja vaativien tapahtumien (Iltarastit, kilpailut) järjestämistä ja yhteisten koko seuralle tarkoitettujen tilaisuuksien toteutusta.

Jäsenpalvelu on aina käytössä ajasta ja paikasta riippumatta. Esimerkiksi tapahtumaan ilmoittautuminen, tiedotteen kommentointi tai yhteystietojen tarkistaminen onnistuvat myös kännykällä. Palvelun ylläpito ja kehitys ovat kumppanin vastuulla (myClub).

Palvelu pitää jäsentiedot turvassa. Tiedot näkyvät jäsenpalvelussa vain seuran sisällä ja jäsen voi itse päättää yhteystietojen näkyvyydestä. Jäsen voi korjata omat tietonsa suoraan ilman välikäsiä ja perheen jäsenyyksiä voi hallita keskitetysti. Koska seuran toimihenkilöt näkevät tarvittavat yhteystiedot suoraan palvelusta, jäsentietoja ei enää kopioida erillisiin excel- tai paperilistoihin.

Jäsenpalvelu syntyy aktiivisesta käytöstä. Me yhdessä tuotamme ja kulutamme kaiken sisällön.

Tervetuloa mukaan!

Palaute ja kysymykset: jasenpalvelu@helsinginsuunnistajat.fi