Kompassi-cup tapahtuma Luukissa 19.6.

Helsingin Suunnistajat järjestää Suunnistavan Uudenmaan lasten ja nuorten Kompassi-cup tapahtuman Luukin ulkoilualueella keskiviikkona 19.6.2024.

Kompassi-cupit ovat lasten matalan kynnyksen suunnistustapahtumia, jotka tarjoavat mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, kisailla ja saada kavereita. Olennaista on helpot radat ja turvalliset ympäristöt sekä innostavan tapahtuman elementit. Kompassi-cupin tapahtumat ovat alueellisia.

Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. For Fun -sarjoihin ei tarvitse lisenssiä. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään maanantaina 17.6. kello 12.00 mennessä. 

Kisakutsu löytyy täältä.

Ja kisasivut löytyy täältä

Tervetuloa kisailemaan Luukin hienoihin maastoihin!