Kilpailukutsu, Kompassi-cup 19.6.2024

Suunnistavan Uudenmaan lasten ja nuorten suunnistuksen Kompassi-tapahtumasarjan cup- osakilpailu Luukin ulkoilualueella keskiviikkona 19.6.2024.

Kilpailussa noudatetaan suunnistuksen lajisääntöjä sekä  järjestäjän ohjeita. 

Sarjat 

Kilpasarjat (lisenssi pakollinen) 

Kultakompassi-cup: D14, H14 
Hopeakompassi-cup:D12, H12 &, D12TR, H12TR (Helpot radat)
Pronssikompassi-cup 10v: D10, H10 &, D10RR, H10RR (Erittäin helpot radat)
Pronssikompassi-cup 8v:D8RR, H8RR (Erittäin helpot radat)

RR= rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Muut sarjat (lisenssi ei pakollinen):

Kilpailun ulkopuolella on mahdollista käydä suunnistamassa jokin radoista yksin tai saattajan tai kaverin kanssa (ForFun-sarjat). Ilmoittautuminen ja maksu etukäteen Irmassa tai infossa paikan päällä.

Ilmoittautuminen 

Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään maanantaina 17.6. kello 12.00 mennessä. 

Avoimiin ForFun-sarjoihin ilmoittautuminen on mahdollista Irmassa tai myös paikan päällä infossa. Myös ennakkoon ilmoittautuneet käyvät rekisteröitymässä infossa ennen lähtöön menoa.

Osanottomaksut

Kilpasarjat:  Kulta-, hopea- ja pronssi 10 €/hlö. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä IRMA-palvelussa.

ForFun: 5 €/kartta tai 10 €/ryhmä (+ mahdollinen emitvuokra 5 €/emit-kortti)

Leimaustapa

Käytössä on emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin 5 €, maksu ja nouto infosta.

Lähtö

Lähdöt klo 17.30 alkaen. Kilpailussa on vapaasti valittavat lähtöajat. Seuroille annetaan suositellut aikarajat ruuhkien välttämiseksi.

Myös ennakkoon ilmoittautuneet käyvät rekisteröitymässä infossa ennen lähtöön menoa.

Kilpailuohje

Alustava kilpailuohje julkaistaan Helsingin Suunnistajien kisasivuilla. Lopullinen versio on näkyvillä kilpailukeskuksessa kisapäivänä.

Kartta

Suunnistuskartta 1:7500 ja käyräväli 5 m.  Tulostekoko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus

Opastus Vihdintien ja Luukintien risteyksestä. Seuraa toimitsijoiden opastusta pysäköintiin.

Paikoitus pellolla kilpailukeskuksen tuntumassa. Huom. pysäköintipellolle johtava portti suljetaan kilpailun jälkeen illalla n. klo 20.30. Autot tulee ajaa pysäköinnistä pois siihen mennessä. Kilpailukeskuksen osoite: Luukintie 33, Espoo.

Toimihenkilöt