Kiitos kuntosuunnistuskaudesta 2023 – katse kohti seuraavaa!

Pitkä ja hieno kuntosuunnistuskausi on saatu lähes päätökseen: 22 Iltarastit-tapahtumaa, neljä Stadin sprintticupin tapahtumaa, kuusi Firmaliigan kuntosuunnistusta, kaksi HOGin kuntosuunnistusta ja vielä kauden päättävä Nuuksion Huurteinen 18.11. Huom! ennakkoilmoittautuminen on vielä auki, ilmoittautua voit myös paikanpäällä. Jokaisessa tapahtumassa on ollut keskimäärin noin 300 osallistujaa. Kiitos valtavasti osallistujille tästä upeasta kaudesta jo tässä vaiheessa!

Nastarit kaipaavat kuitenkin jo toimintaa! Jos et osallistu Nuuksion Huurteiseen, voit käydä suunnistamassa kiintorastikartoillaLasten rasteilla tai sitten suunnitella tulevaa kautta ja ostaa Saldoa! HS:n kuntosuunnistuskausi 2024 alkaa maaliskuussa Sprintticupeilla, jatkuu Iltarasteilla aprillipäivänä 1.4. ja päättyy jälleen Nuuksion Huurteiseen. Kauden mittaan luvassa on kaupunkipuistosuunnistuksia lähellä ja Nuuksion upeita maastoja, molempia sopivassa suhteessa. Ratamestarityökin on priimaa, kun kausi alkaa heti maaliskuussa MM- ja EM-mitalistien suunnittelemilla radoilla.

Nyt kannattaa hankkia Saldoa kaudelle 2024!

Ostaessasi Saldoa nyt se siirtyy seuraavalle kaudelle.

Tulemme todennäköisesti nostamaan maksuja maltillisesti kaudelle 2024, joten nyt kannattaa hankkia Saldoa tulevalle kaudelle edullisempaan hintaan. Sarjalippu sisältää neljä (Saldo30) tai seitsemän (Saldo50) käyntiä HS:n kuntosuunnistustapahtumissa. Saldo30 maksaa 30 euroa ja Saldo50 50 euroa.

Voit myös käyttää henkilökohtaisia liikuntaetuja Saldon hankintaan. Nyt kannattaakin käyttää vuoden loppuun mennessä happanevat liikuntaedut.

Täytä Iltarastit Saldo -sivulla vihreällä pohjalla oleva kaavake ja muista painaa “tilaan saldo-palvelun”, jotta tilaus lähtee eteenpäin.

Iltarastit Saldo -palvelussa Emit-kortistasi tulee siis sarjalippu ja maksukortti, joka käy kaikissa Helsingin Suunnistajien kuntosuunnistustapahtumissa. Palvelu on käytössäsi maksun jälkeen.

Pukinkonttiin suunnistusta hankkimalla lahjakortti!

Ilahduta ystävääsi, puolisoasi tai sukulaistasi hankkimalla lahjaksi suunnistusta! Tämä onnistuu, kun hankit lahjakortin eli Saldo(30 tai 50) -sarjalipun HS:n järjestämiin tapahtumiin kaudelle 2024!

Lue Iltarastit-lahjakortti-sivulta lisää.

Pääset heti tilaamaan lahjakortin tämän lomakkeen kautta.

Suunnistuksellista syksyn jatkoa!