Lasten ja nuorten syksyn alkeiskurssi!

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten syksyn alkeiskurssille on avattu! Viime kevään suositut alkeiskurssit olivat taas täynnä vilskettä ja vipinää, kun innokkaat nuoret suunnistajat pääsivät tutustumaan suunnistuksen saloihin. Mikä onkaan sen parempaa kuin päästä tutustumaan suunnistukseen iloisen ja menevän ryhmän kanssa?

Suunnistuksessa yhdistyy moni kiva asia, metsä, luonto, juokseminen, liikkuminen, yhdessä tekeminen ja aarteen- eli rastin etsintä.

Aloita suunnistus kurssilla lapsi huoltajansa kanssa pääsee opettelemaan suunnistuksen perusasioita mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla. Kurssilla tutustutaan suunnistukseen harrastuksena, karttaan ja karttamerkkeihin rennolla otteella. Leikitään ja pelataan suunnistusaiheisesti, ja saadaan ensikosketus kartan kanssa liikkumiseen. Kurssin ikäsuositus on 6-vuotiaat ja vanhemmat.

Kurssin tavoitteena on herättää lapsen ja nuoren kipinä lajiin. Halutessaan kurssilainen voi jatkaa harrastamista seuran jäsenenä ja taitotason mukaisessa harjoitusryhmässä.

Tämän vuoden viimeinen alkeiskurssi järjestetään 15.-22.8.2023. Ilmoittautuminen syksyn kurssille on tällä hetkellä käynnissä! Kurssin kesto on kolme kertaa, noin 1-1,5 h kerrallaan. Kurssi on kolmiosainen ja kurssipaikat ovat kolmessa eri paikassa; Paloheinässä, Mustikkamaalla ja Maunulassa. Kurssin hinta on 35 euroa.

Syksyn kurssin aikataulu:

  • Tiistaina 15.08. klo 18.00 – 19.15, Paloheinä
  • Torstaina 17.08. klo 18.00 – 19.15, Mustikkamaa
  • Tiistaina 22.08. klo 18.00 – 19.15, Maunula

Ilmoittautumiset kurssille su 13.8. mennessä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

https://helsinginsuunnistajat.fi/lapset-ja-nuoret/aloitasuunnistus/