Lasten alkeiskurssit!

2. ja 3. kurssille vielä tilaa!

Suunnistuksessa yhdistyy moni kiva asia, metsä, luonto, juokseminen, liikkuminen, yhdessä tekeminen ja aarteen- eli rastin etsintä.

Aloita suunnistus kurssilla lapsi huoltajansa kanssa pääsee opettelemaan suunnistuksen perusasioita mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla. Kurssilla tutustutaan suunnistukseen harrastuksena, karttaan ja karttamerkkeihin rennolla otteella. Leikitään ja pelataan suunnistusaiheisesti ja saadaan ensikosketus kartan kanssa liikkumiseen. Kurssin ikäsuositus on 6-vuotiaat ja vanhemmat.

Kurssin tavoitteena on myös herättää lapsen ja nuoren kipinä lajiin ja halutessaan voi jatkaa harrastamista seuran jäsenenä ja taitotason mukaisessa harjoitusryhmässä.

Kursseja on kevään aikana kolme ja syksyn aikana yksi. Ilmoittautuminen kevään kursseille on juuri nyt! Kurssin kesto on kolme kertaa, noin 1-1,5 h kerrallaan. Kurssi on kolmiosainen ja kurssipaikat ovat kolmessa eri paikassa, Paloheinässä, Mustikkamaalla ja Maunulassa.

Kurssien aikataulut ovat:

  • Kurssi 1. 11.4., 13.4. ja 18.4.
  • Kurssi 2. 25.4., 27.4. ja 2.5.
  • Kurssi 3. 16.5., 23.5. ja 25.5.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

https://helsinginsuunnistajat.fi/lapset-ja-nuoret/aloitasuunnistus/