Nuorimpien sarjan voitto kotiin ungista

HD12-sarjan voitokas ykkösjoukkueemme


 
HS:n nuoret veivät Ungdomens tiomilan nuorimman sarjan HD12 voiton Ruotsissa perjantaina. HS:n voitto oli toinen suomalaisvoitto koko viestin historiassa tässä sarjassa. Joukkueessa suunnistivat Henri Malmberg, Ville Mannonen, Daniel Saranen, Venla Turakainen, Lauri Syrjäläinen ja Miika Tala. Kakkosjoukkue oli sijalla 50. Kisa jatkuu lauantaiyönä alkavalla H18 poikien viestillä ja la aamulla tyttöjen D18 viestillä.
 

Iloinen ja pirteä kakkosjoukkueemme

Avainsanat:

4 kommenttia artikkeliin “Nuorimpien sarjan voitto kotiin ungista”

  1. Tästä nähdään, mitä hyvin suunnitellulla ja toteutetulla kannustuksella voidaan saada aikaan. Jari ja Hessu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *