Mitalisadetta SM-pitkällä

Helsingin Suunnistajien nuoret ja varttuneemmatkin suunnistajat ottivat yhteensä viisi mitalia SM-pitkällä matkalla sunnuntaina.
Ryhmän 1 kisoissa Janakkalassa kultaa pokkasvat Pihla Otsamo sarjassa D17 ja Veli Kangas H17:ssä. Hopeaa otti Topi Syrjäläinen H15:ssä. Plaketeille pääsivät lisäksi Helena Matilainen (D16) ja Luukas Valtonen (H18) viidensillä sijoillaan, Tommi Oksanen (H20) ja Anton Salmenkylä (H15) kuudensilla sijoillaan sekä H17:ssä Arttu Syrjäläinen yhdeksännellä ja Ville Lampinen kymmenennellä sijalla.
Ryhmän 2 kilpailuissa Savitaipaleella Olavi Junttila sai H70:ssa taas yhden kullan lisää ennestäänkin runsaaseen mitalikokoelmaansa. Nuorimpien ikämiesten sarjassa H35 Ilkka Nurminen otti hopeaa.
Sijoituksia kymmenen parhaan joukkoon tuli useita: Kaija Kekäläinen 5. (D45), Minna Ryyppö 7. (D35), Larissa Erola 9. (D40), Riitta Hämäläinen 9. (D60), Kaija Turku 10. (D60) ja Marja Raatikka 10. (D70).
>> Jarmo Laakson kuvia
>> Raino Lampisen kuvia
>> Jari Valtosen kuvia
>> R1 kilpailusivut
>> R2 kilpailusivut

17-vuotiaiden Suomen mestarit Veli ja Pihla