Siirry uudelle Sprintticup-sivulle

Sprintticup laajenee vuonna 2016 keväälle ja mukaan tulee uutena järjestäjänä Rasti-Vihti. Ohjelmassa on kymmenen sprinttisuunnistustapahtuman sarja. Ensimmäisenä HS:n järjestämä sprintti Oulunkylässä 17.3. klo 18-19.

Ohjeet:

  • Lähdöt klo 18:00 – 19:00.
  • Tapahtumakeskus ja karttamyynti Oulunkylän tekojääradan (Hirsipadonkuja 2) huoltorakennuksen eteläpäässä.
  • Pysäköintitilaa erittäin rajatusti, saavu paikalle mieluiten julkisilla (Oulunkylän asemalle 1 km, 550-bussin pysäkille 200 m).
  • Karttamaksu 7 euroa. Alle 19-vuotiaille 4 euroa. HS:n jäsenille maksuton.
  • Radat vaikeat AB (3,9 km)  ja CD (3,3 km) sekä keskivaikea EF (3,0 km). Lähtöön matkaa 400 metriä. Ratamestarina Topi Syrjäläinen.
  • Pääset nopeammin maastoon kun rekisteröit emitisi etukäteen (ks. tarkemmin rekisteristä) Samalla rekisteröit sen koko kauden Iltarasteille.
  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.

 

Koko sprinttisarja:

Tarkemmat tiedot löytyvät järjestävän seuran verkkosivuilta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtumat järjestetään vaativina kaupunki- tai taajamasprintteinä (ei metsäsprintteinä). Ratoina tapahtumissa on täysvaikeat n. 3,5 km (miehillä 15 min) ja 3 km (naisilla 15 min) sekä keskivaikea 2,5 km.

Rasteilla on liput ja leimasimet. Ajanotto toteutetaan emitillä. Tulokset ja väliajat julkaistaan järjestävän seuran nettisivuilla.

Osanottomaksu on 7€ ja alle 19-vuotiailta 4€.

Lähdöt ovat klo 18–19, joten matkaan on ainakin syksyllä syytä lähteä jonkinlainen valaisin mukanaan, vaikka kadut ovatkin pääosin valaistuja. Lisäksi jo nyt on tarpeen muistuttaa normaalin arkiliikenteen edellyttämästä tarkkaavaisuudesta – olemme liikkeellä tavanomaisina jalankulkijoina. Myös heijastinliivi on varsinkin syysiltoina erittäin kannatettava lisävaruste.