Kompassiviesti 1.6.2023 kilpailukutsu

Suunnistavan Uudenmaan lasten ja nuorten suunnistuksen 6-osuuksinen Kompassiviesti Helsingin Kivikossa torstaina 1.6.2023.

Kilpailussa palkitaan kolme parasta Suunnistavan Uudenmaan seurojen joukkuetta. Alueen ulkopuoliset seurat ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan. Myös seurojen yhdistelmäjoukkueet saavat osallistua, mutta yhdistelmäjoukkueita, kuten alueen ulkopuolisia joukkueitakaan, ei huomioida mahdollisesti palkittavina joukkueina. 

Kilpailuissa noudatetaan järjestäjien antamien ohjeiden ohella Suomen Suunnistusliiton lajisääntöjä. Poikkeuksena yleisiin sääntöihin se, että tukireittiläisiä ei hylätä puuttuvan leiman takia.

Viestiin osallistuvilla suunnistajilla tulee olla lisenssi.  

Osuudet: 

  • 1. osuus: kultakompassi-ikäiset tytöt ja pojat (v. 2009 tai myöhemmin syntyneet, suora rata) 
  • 2. osuus: hopeakompassi-ikäiset tytöt ja pojat (v. 2011 tai myöhemmin syntyneet, TR-rata) 
  • 3. osuus: pronssikompassi-ikäiset tytöt ja pojat (v. 2013 tai myöhemmin syntyneet, RR-rata) 
  • 4. osuus: pronssikompassi-ikäiset tytöt ja pojat (v. 2013 tai myöhemmin syntyneet, RR-rata)
  • 5. osuus: hopeakompassi-ikäiset tytöt ja pojat (v. 2011 tai myöhemmin syntyneet, TR-rata) 
  • 6. osuus: kultakompassi-ikäiset tytöt ja pojat (v. 2009 tai myöhemmin syntyneet, suora rata) 

Kaikilla osuuksilla voi juosta tyttö tai poika, kuitenkin siten, että joukkueessa tulee olla vähintään 1 tyttö ja vähintään 1 poika. TR-radoilla ja suorilla radoilla on hajonnat.

RR- ja TR-osuuksilla suoritusta ei hylätä puuttuvan tai väärän leiman vuoksi, vaan kilpailija saa 10 min lisäajan / väärä leima. Suorilla osuuksilla (1. ja 6. osuus) puuttuvat tai väärät leimat johtavat suorituksen hylkäämiseen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset IRMA:an viimeistään su 28.5.2023 klo 21. Juoksujärjestykset EMIT-numeroineen IRMA:an ti 30.5.2023 klo 21:00 mennessä. Juoksujärjestys- ja Emit-numeromuutokset kilpailukeskuksessa Infoon kilpailupäivänä klo 17:00 mennessä. Infoon tehtävistä muutoksista peritään 2 euroa / muutos. 

Osallistumismaksut

Viestin maksu on 60€/joukkue. 

Opastus ja pysäköinti: Pysäköinti on Kivikon liikuntapuiston pysäköintialueilla, osoite Savikiekontie 4. 

Kilpailukeskus:

Kilpailukeskus sijaitsee Kivikon ulkoilualueella n. 400m etäisyydellä entisestä hiihtohallista. Kilpailukeskus on maasto-olosuhteissa, ei sisätiloja. 

Suunnistajilla on mahdollisuus käyttää hallin kahvilan WC:ta. Kahvila palvelee suunnistajia myös kahvilapalveluiden osalta.

Maasto: 

Kilpailumaastoa hallitsee suurehko kalliomäki, joka on hyvin pienipiirteinen, kallioinen ja kivikkoinen. Alueella on paljon pieniä polkuja sekä suurempia ulkoiluteitä etenemisen avuksi. Alueella liikkuu paljon muita ulkoilijoita, mm. frisbee golfareita.

Kartta: 

Kartan mittakaava on 1:7500 ja koko A5. Alueen pääasiassa iltarastikäytössä ollut kartta on nähtävillä Helsingin Suunnistajien Reittihärvelissä: https://reitti.helsinginsuunnistajat.fi/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=342

Lähtö: 

Viestin lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 18.00 kilpailukeskuksesta. 

Kilpailunumerot:

Kilpailussa käytetään kilpailunumeroita, jotka saa kilpailukeskuksesta. Omat hakaneulat mukaan. 

Leimausjärjestelmä: 

Kilpailussa käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Emit-numerot otetaan IRMA-ilmoittautumisjärjestelmästä. Kilpailijoille, joilla ei ole järjestelmään tallennettua Emit-numeroa, järjestäjä varaa laina-emitin. Vuokramaksu on 4 euroa, nouto infosta. Emit-numeroiden muutokset on tehtävä INFO:ssa kilpailupäivänä viimeistään kello 17:00. Muutoksista peritään 2 euroa / muutos.

Palkinnot:

Kolmelle parhaalle joukkueelle jaetaan mitalit tulosten selvittyä.

Toimihenkilöt: 

  • Kilpailun johtaja Elina Roschier (elina.roschier@helsinginsuunnistajat.fi) ja Minna Ryyppö (minna.ryyppo@helsinginsuunnistajat.fi)
  • Ratamestarit Jeppe Koivula ja Tiina Haarlaa
  • Valvoja Teemu Kantelinen HyRa

TERVETULOA!