Nuorisoviesti ja Oravatonni juostiin viikonloppuna Turun seudulla!

Helsingin Suunnistajilta osallistui lasten ja nuorten suunnistuksen superviikonloppuun, Nuorisoviestiin ja Oravatonniin bussilastillinen reippaita HS Junnuja.

Nuorisoviesti eli Nuvi juostiin lauantaina 28.9. Turussa Impivaaran urheilukeskuksen toimiessa kilpailukeskuksena. Nuvissa juostaan A-C sarjoissa ikien mukaan.

A-sarjassa, H/D 16v. (max. yhteisikä 100v) jossa oli seitsemän osuutta, osallistui kaksi HS joukkuetta. B- ja C-sarjaan, joissa molemmissa on neljä osuutta osallistui myöskin kaksi HS joukkuetta. A-sarjassa HS 1 tsemppasi hienosti ja juoksi tasaisen viestin tullen kahdeksanneksi.

HS Junnujen viikonloppu jatkui sunnuntaina 29.9. yksilökisan eli Oravatonnin merkeissä! Oravatonni juostiin hienossa Nousiaisten maastossa. Oravajahtiin lähti useita HS:n nuoria suunnistajia useassa eri sarjassa. Ja kaikkiaan saatiin neljä oravaa kotiin! 🐿🐿🐿🐿:

  • Sini Haarlaa D10RR 3. sija
  • Leo Lehtinen H9-12TR 3. sija
  • Tuomas Vajavaara H12 5. sija
  • Alvar Krogius H14 5. sija

Viikonlopun kisamatka oli kaikkiaan erittäin onnistunut. Nuorisoviestin jälkeen majoituttiin Mynämäellä Aseman koululla. Siellä oli yhteistä ohjelmaa, palautekeskustelua ja makkaran paistoa iltaan asti. Palautekeskustelussa nousi esiin se, että nuorten kesken vallitsee erittäin hyvä yhteishenki. Ja se näkyi kisoissa, kun kaikki kannustettiin kovaäänisesti maaliin!