Kutsu kaveri maksutta Iltarasteille 20.5. Pirkkolaan

Maanantaina 20.5. Iltarastit suunnistetaan Keskuspuistossa. Tapahtumakeskus on Pirkkolan jäähallin eteläsivulla, jonne on lyhyt matka Pirkkolantieltä.

Tällä kertaa mukaan kannattaa ottaa suunnistuksesta kiinnostunut ystävä, tuttava tai perheenjäsen. Iltarastit on mukana Suunnistusliiton Kutsu kaveri rasteille -kampanjassa: tarjoamme suunnistajan lajista kiinnostuneelle kaverille osallistumisen maksutta!

Ratamestareina toimivat Mika ja Eerika Rantala. Radat suuntautuvat Pirkkolasta Paloheinään, ja tarjolla on vaihtoehtoja ensikertalaisille soveltuvista radoista haastavampiin ratoihin. Alueella on runsaasti teitä ja polkuja, sekä myös muun muassa juoksuhautoja, peitteisempää maastoa ja jonkin verran kallioitakin.

Lähdöt klo 16.30–19, maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehdot: 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km mittakaavassa 1:7500 ja 7 km 1:10 000. Lue tarkemmat tulo- ja maksuohjeet IR sivuilta

Lue ensikertalaisen ohjeet sivuiltamme. Rastit ovat maastossa normaalia pidempään 20.5.–16.6. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan.