Erikois-Iltarastit: Nuuksion Helteinen lauantaina 8.6. Salmessa

Tervetuloa Erikois-Iltarasteille lauantaina 8. kesäkuuta, jolloin Nuuksion Helteinen järjestetään Salmessa!

Tämä harjoitus on erinomainen valmistautuminen Jukolaan, koska tapahtumassa on yhteislähtö klo 11.00 (halukkailla on mahdollisuus lähteä myös omaan tahtiin klo 11–12). Nuuksion helteisessä on mukana Helsingin Suunnistajien huippusuunnistajat, joten pääset vertaamaan vauhtiasi maan parhaisiin suunnistajiin.

Maastoksi on valittu nopeakulkuinen Salmi-Katinhäntä-alue, jonka korkeuserot ovat maltilliset ja kulkukelpoisuus hyvä tai jopa erinomainen. Ratamestarina toimii Hannu Lammi. Ratoja on eri pituisia: 12 km, 9 km,  7 km ja 5 km. Radoilla on hajontaa ihan niin kuin Jukolassa, joten omakin suunnistus on tärkeää. Koska radat on laadittu Jukolaa silmälläpitäen, ne sisältävät myös muutamia pitkiä reitinvalintavälejä lyhyempien tarkkojen rastivälien lisäksi. Kartta on 1:10 000 mittakaavassa.

Yhteislähtö tapahtuu klo 11.00, ja lähdöt omaan tahtiin klo 11–12. Maali sulkeutuu klo 14. Karttoja voi lunastaa Iltarastivaunusta klo 10.00 alken. Tule ajoissa paikalle, että ehdit yhteislähtöön mukaan.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Lisätietoja tulee vielä lähempänä tapahtumaa, joten lue tapahtuma-aamuna vielä Iltarastien Nuuksion Helteinen sivulta

Tervetuloa kaikki mukaan!