Firmaliigaan ilmoittautuminen avattu

Firmaliigan alkuun on enää 41 päivää!

Tervetuloa Firmaliigaan 2024. Firmaliigan tärkeimpiä perinteitä ovat hyvät maastot, haastavat radat, kisahenkisyys ja yhteisöllisyys. Jokaisessa tapahtumassa pääsemme nauttimaan suunnistuksesta parhaimmillaan, yhdessä lajitoverien kanssa. Firmaliiga on tarkoitettu neljän hengen yritysjoukkueille, kaverijoukkueille tai joukkueen voi koota vaikka oman perheen sisältä.

Kevätkauden mittaan on luvassa kolme erinomaista maastoa ja maastoihin ja lohkoille sopivia suunnistustehtäviä. Firmaliigan suunnistajat ovat saaneet nauttia Kisakallion rantasaunasta ja Karnaisten korven hienoista suunnistusmaastoista nyt jo kaksi kertaa, eikä kahta ilman kolmatta. Firmaliigan kevätkauden finaali suunnistetaan siis Lohjan Kisakalliossa tiistaina 28.5. Lue Lisää tulevista erinomaisista tapahtumista Firmaliigan tapahtumat 2024 sivulta.

Firmaliigaan ilmoittaudutaan ensisijaisesti Suomisportin tapahtuman kautta. Ilmoittautumislinkki ja -ohjeet. Ilmoita joukkueesi kevätkaudelle tai koko kaudeksi maanantaihin 6.5. klo 16.00 mennessä!