Lumonite valaisee jatkossakin HS:läisten reittejä!

Helsingin Suunnistajat jatkaa erinomaista kumppanuutta Handshake Finland Oy:n kanssa Lumoniten tuotteiden osalta seuraavaksikin neljäksi vuodeksi. Kumppanuus näkyy erityisesti seuran huippujen valotehoissa ja viestinnässä mutta myös kuntosuunnistustapahtumissa.

Iltarastien ja Firmaliigan asiakkailla on oma alekoodinsa Lumoniten tuotteisiin. Jos olet aikeissa hankkia tulevaan kevätkauteen tai esimerkiksi Lakia – Jukolaan Lumonite tuotteita, ole ajoissa liikkeellä. Lumonite tuotteita on myynnissä Valostoren verkkokaupassa.

Seuraavat koodit antavat 10% alennuksen Lumonite-tuotteista Valostoren verkkokaupassa. Firmaliigaan osallistuville koodi on FIRMALIIGA2427 ja Iltarasteille osallistuville ILTARASTIT2427.

Koodin pystyy aktivoimaan tästä

Loistavaa suunnistuskevättä!

https://www.instagram.com/reel/C3e9G_Rtznx/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==