Kevään Opi suunnistamaan! -kurssit

Ota karttamerkit haltuun, opi tuntemaan metsäsi paremmin, opi sellaisia suunnistustaitoja, että rohkenet mennä metsään ja poiketa polulta!

Aikuisille aloittelijoille sopivien Opi suunnistamaan! -kurssien kevään aikataulut on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu! Tältä kurssilta saat parhaat mahdolliset eväät jatkaa hienoa lajia nimeltä suunnistus joko omatoimisesti tai aktiivisesti seuran jäsenenä.

Samansisältöisiä kursseja on kaksi ja niiden aikataulut ovat 1.4. – 23.4. ja 29.4. – 15.5. ja ilmoittautuminen ensimmäiselle kurssille tapahtuu täältä ja toiselle kurssille täältä.

Opi suunnistamaan! -kurssi sisältää kaksi etäluentoa ja yhden ohjatun maastoharjoituksen. Kurssilla hyödynnetään Iltarastiratoja, aloittelijoille sopivia Lasten rasteja sekä lähikiintorasteja. Kurssin kesto on noin kolme viikkoa. Osallistujat saavat aloituspaketin, joka sisältää mm. kurssilla tarvittavat kartat.

Säännöllinen vuorovaikutus kurssilla tapahtuu yhteisen sisäisen Facebook-ryhmän kautta. Tämän keskustelualustan kautta kurssilainen voi jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä ja keskustella muiden kanssa. Ohjaajat ottavat osaa keskusteluun, antavat vinkkejä, ohjailevat toimintaa ja vastailevat kysymyksiin.

Tule sinäkin mukaan!

https://helsinginsuunnistajat.fi/opisuunnistamaan/