Suunnistusliitto palkitsi vuoden parhaita

Suomen Suunnistusliitto palkitsi lauantaina 18.11. seurojen kokouksen yhteydessä vuoden parhaita suunnistajia ja toimijoita. Helsingin Suunnistajat saivat jaetuista palkinnoista peräti neljä! Olli Ojanaho valittiin vuoden suunnistaksi, Matti Heikkilä vuoden valmentajaksi (Tuomas Heikkilän valmentaja) ja Tapio Haarlaa vuoden PR-teosta (suunnistusvideot).

Helsingin Suunnistajat valittiin vuoden suunnistusseuraksi. Palkinnon perusteluissa sanottiin seuraavaa: “Monipuolinen seura, jonka urheilijat saavuttivat tänä vuonna suunnistuksen arvokilpailumitaleja. Seurassa on myös erinomaista ohjattua aikuisten harrastetoimintaa ja nuorisotyötä, unohtamatta muuta toimintaa kuten kisajärjestelyt ja iltarastitoiminta. Seura on nyt kaikkien kolmen osa-alueen Tähtiseura ja toimintaa leimaa vahva yhteisöllisyys.”

Palkitut 2023, kuva Timo Mikkola
Olli Ojanaho, vuoden 2023 vuoden suunnistaja. Kuva Timo Mikkola

Seuran esittelyvideon koosti Minja Nietula.
Kuvat ja videot: Raino Lampinen, Anu Pikkarainen, Ilkka Saarimäki, Markku Brummer, Matti Kaasalainen, Timo Mikkola SSL, Petteri Kähäri SSL, Anu Uhotoinen SSL, Marko Kantaneva SSL, Jarmo Jerkku, Heikki Vajavaara, Heli Romu SKUL, Elina Lammi, Marika Mattila