Nuuksion Huurteinen 18.11. päättää metäsuunnistuskauden!

Nuuksion Huurteinen, kaikille avoin kuntoliikunta- ja ulkoilutapahtuma suunnistetaan Nuuksion Salmessa lauantaina 18.11.2023. Luvassa hieno päivä; suunnistamista komeassa Katinhännän maastossa huurteisessa ja poutaisessa säässä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä paikan päällä viimeistään puoli tuntia ennen oman sarjan lähtöaikaa. Kts lähtöajat Huurteisen sivulta

Tarjolla ovat rogaining suunnistus sekä erikoispitkän matkan suunnistusratoja, eli nautinnollisia pitkiä matkoja moneen lähtöön ja makuun. Rogaining-sarjat 2h ja 4h (1–5 hengen joukkueet). Suunnistusradat 5, 7, 10, 15 ja 20 km. Yhteislähdöt ovat porrastetusti kaikissa sarjoissa.

Tapahtuman ohjeet, ratamestarin lausunto ja osallistujalista julkaistu Nuuksion Huurteisen sivulta. Tervetuloa viettämään hienoa Huurteisen päivää Salmeen!