Nuorten valmennusryhmän haku kaudelle 2024 / Sign up for the junior’s training group for the season 2024

Helsingin Suunnistajien 14-18 -vuotiaiden (2006-2010 syntyneiden) nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti harjoitteleville SM-kisoissa kilpaileville nuorille suunnistajille. Toimintaan voi osallistua myös ilman kilpailullisia tavoitteita omien aikaresurssiesi mukaan. 

The group is intended for 14-18-year-olds (born between 2006 and 2010). A goal-oriented athlete or a young person involved in the sport as a hobby can join the group. The application is open on until 12.11. More information also in english the application form

Vuoden 2024 toimintaan voit ilmoittautua mukaan alla olevan linkin kautta 12.11.2023 mennessä. Ryhmään voi hakea myöhemminkin kauden aikana ottamalla suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin.

Lomake suljettu!

Nuorten valmennusryhmän sivut

Valmennusryhmälle on kaksi ryhmämaksuvaihtoehtoa sitoutumisasteen mukaan. Ensimmäinen ryhmämaksu on 250 euroa ja se sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura maksaa tämän ryhmämaksun maksaneiden osallistumismaksut kotimaan kansallisiin suunnistuskilpailuihin rastiviikkoja lukuun ottamatta. Ryhmämaksu oikeuttaa tukeen seuran järjestämien leirien ja kilpailumatkojen osalta (leireistä ja matkoista leiri-/matkakohtainen omavastuu) sekä seura-asutukeen. Tämän ryhmämaksun suorittaneet  urheilijat sitoutuvat urheilijasopimuksen ehtoihin, jossa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet.

Ulkomailla asuvien tavoitteellisesti harjoittelevien ryhmämaksu on 125 euroa.

Vaihtoehtoinen ryhmämaksu on 125 euroa. Maksu sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset, suunnistusleirien harjoitukset sekä viestiosallistumiset seuran valitsemissa joukkueissa. Vaihtoehtoiseen ryhmämaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailuiden osallistumismaksuja, seuran leiri- ja kilpailumatkoja eikä seura-asutukea. 

Ryhmään kuulumisen edellytyksenä on nuoren oma halu sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Lisätietoja ryhmästä antaa / more information Sari Kallela tai Marko Rajala. etunimi.sukunimi@helsinginsuunnistajat.fi