HS seuraviesti 25mannassa

Syksyn perinteinen seuraviesti 25manna suunnistettiin lauantaina 7.10. Tänä vuonna kisa käytiin Lidan metsissä Botkyrkan kunnan eteläosissa Ruotsissa, joka on Tukholmasta hieman lounaaseen. Tarjolla oli upeaa ja vaativaakin suunistusmaastoa.

Nimensä mukaisesti viestissä on 25 osuutta, ja joukkue kootaan eri-ikäisistä suunnistajista. Helsingin Suunnistajat matkasi paikalle peräti kolmella joukkueella. Mukana oli konkareita ja ensikertalaisia, nuoria ja aikuisia bussi täynnä. Helsingin Suunnistajien ykkösjoukkue saavutti iskukykyisellä ja virittäytyneellä joukkueella parhaan sijan pitkään aikaan. Viestissä sattui ja tapahtui, mutta lopulta ankkuri Tereza Smelikova rynnisti vahvasti maaliin sinetöiden joukkueelle hienon sijan kuusi (6), joka oli suomalaisjoukkueista kolmanneksi paras.

Helsingin Suunnistajien kakkosjoukkue tuli maaliin sijalla 91 ja kolmosjoukkue sijalla 180. Mikä tärkeintä, kaikilla hyväksytty suoritus!

HS1 joukkueessa juoksivat

  • Heinaro Einari
  • Hyyrynen Noora
  • Tero Heikkilä, Salonen Mikko, Tala Tuomas, Joensuu Aapo
  • Zernant Mariann, Lehtinen Lotta, Salonen Heidi, Zernant Erik
  • Hirs Otakar, Raasakka Jussi, Syrjäläinen Lauri, Kangas Veli
  • Hulkkonen Niina, Tala Emilia, Mattila Milla, Hulkkonen Johanna
  • Lakanen Jani, Heikkilä Ollipekka, Kemp Andreas, Syrjäläinen Arttu
  • Lauri Lakanen
  • Topi Syrjäläinen
  • Tereza Smelikova
HS1 joukkue
Tereza leimaa viimeisellä rastilla
Terezan vastaanottokomitea
Seurateltta-aluetta