EM-sprintit käyntiin!

Tänään 4.10. alkoivat EM-sprinttisuunniskilpailut Italiassa Veneton alueella ja kestävät 8.10. asti. Kisoihin osallistuu HS:ltä peräti neljä suunnistajaa. Suomen joukkueessa kaksi sprinttispesialistia Otto Kaario ja Tuomas Heikkilä sekä Ranskan joukkueessa Mathieu Perrin ja Viron joukkueessa Evely Kaasiku. Viikon edetessä jäljellä ovat vielä sprinttiviesti ja knock-out sprintti.

Henkilökohtaisen sprintin karsinnat ovat käyty tänään aamupäivällä ja tiensä finaaliin raivasi Tuomas Heikkilä voittaen oman karsintalohkonsa ja Mathieu Perrin ollen omassa karsintalohkossaan neljäs. Karsinnan tulokset

Iltapäivän finaalia pääsee seuraamaan Yle areenan kautta klo 15.30 alkaen.

Suunnistusliiton tiedote jossa tärkeitä seurantalinkkejä

Artikkelin kuvassa vasemmalla Otto Kaario, oikealla Tuomas Heikkilä, kuva Suunnistusliiton kuvapankki