Ulrika oli voittamassa Suomelle MM-viestihopeaa!

Kuurojen suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut suunnistettiin 29.8. – 5.9. Ruotsissa Tukholmassa.

HS:n jäsen Ulrika Kostamoinen oli mukana voittamassa Suomen naisille MM-viestihopeaa! Ukrainan joukkue voitti viestin ja kolmanneksi tuli Liettua. Ulrika suunnisti toista osuutta ja onnistui omassa suorituksessaan hienosti.

“Vähän yllätyin kun Lina tuli vaihtoon toisena. Ennakoin, että Ukrainan ollessa ylivoimainen, se olisi tullut ensimmäisenä ja Liettua ehkä toisena, mutta Lina olikin siinä. Jännitti lähteä metsään. Tein pieniä virheitä mutta onneksi pystyin korjaamaan ne ajoissa. Kokonaisuuteen olen ihan tyytyväinen, toisen viestiosuuden juossut Ulrika Kostamoinen pohtii” ote SKUL:n artikkelista

Hopeajoukkueessa juoksivat lisäksi aloittaja Lina Karlsson ja ankkuri Sara-Elise-Ruokonen.

Lue lisää Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL) artikkelista

Onnea Ulrika ja koko Suomen joukkue! 😄👏

Viralliset kisasivut:

📷Heli Romu (SKUL). Ulrika keskellä, vasemmalla Lina Karlsson ja oikealla Sara-Elise Ruokonen.