Nuorten Eurooppa-cupissa HS edustusta ja Viestiliiga jatkuu Kuopiossa

Nuorten Eurooppa-cupin kilpailu suunnistetaan viikonloppuna 26. – 28.8. Eteläisessä Belgiassa, Virtonin alueella. Helsingin Suunnistajilta matkaan on lähtenyt kaksi H- ja D20 sarjan edustajaa, Emilia Tala ja Jussi Raasakka. Suomen joukkueessa, jota luotsaa Arttu Syrjäläinen on yhteensä 20 nuorta suunnistajaa.

Molemmat, sekä Emilia että Jussi juoksevat keskimatkan, pitkän matkan ja viestin. Viesteissä Suomen joukkueet ovat vahvoilla kovien viestiporukoiden ansiosta.

Emilia, odotuksesi viikonlopun kisoista? “Odotettavissa on osittain nopeakulkuista maastoa, mistä löytyy myös hermoja koettelevia piikkipuskia. Omissa suorituksissani pyrin saamaan itsestäni kaiken irti fyysisesti, sekä henkisesti”

Entä Jussi? “Odotan viikonlopulta hienoja kansainvälisiä kilpailuja”

Tsemppiä molemmille!

Tästä kisasivuille: Junior European Cup 2023

Suomessa kisakausi käynnistyy viikonloppuna rytinällä Kuopiosta, jossa juostaan lauantaina WRE-keskimatka ja sunnuntaina Viestiliigan viides osakilpailu.

Taso on molemmissa kilpailuissa kova, sillä paikalla on kotimaisten kovien nimien lisäksi myös ulkomaisia huippuja valmistautumassa vuoden 2025 Kuopion MM-kisoihin.

HS on mukana tälläkin kertaa usealla joukkueella. Naisten joukkueet ovat seuraavat:

  • HS1: Johanna, Milla, Evely
  • HS2: Noora, Emily, Taja
  • HS3: Anniina, Elina, Niina

Miesten ykkösjoukkueessa juoksevat Lauri, Veli ja Olli.

Joukkueet 2-6 saavat lopullisen kokoonpanonsa lauantain keskimatkan perusteella.