Koulusuunnistuskausi 2023 – 2024 ja uudet koulukartat

Helsingin Suunnistajat on mukana kouluissa tapahtuvassa suunnistusopetuksessa. Kauden 2023 – 2024 aikana Helsingin Suunnistajat tarjoaa peruskoulun 1 – 6 -luokille mahdollisuutta osallistua Pallomyllyn sisäsuunnistustapahtumaan (vko 41) ja tarjoaa syksyn ja talven mittaan koulujen omissa tiloissa järjestettäviä labyrinttisuunnistustapahtumia. HS järjestää tilauksesta myös maastoharjoituksia joko koulujen lähimaastoissa toivottuina päivinä tai tietyissä paikoissa tiettyinä ajankohtina.

Mainitut tapahtumat järjestää seuran aktiivinen senioritiimi.

https://helsinginsuunnistajat.fi/lapset-ja-nuoret/koulusuunnistukset/

Helsingin Suunnistajat on tehnyt ja päivitellyt koulukarttoja, tällä hetkellä sivuilta niitä löytyy 31 kpl. Tänä vuonna on valmistunut uusia koulukarttoja (Hietakummun ala-aste, Koskelan ala-asteen koulu, Elias-koulu ja Kotinummen puisto) ja vielä on muutamia työnalla.

https://helsinginsuunnistajat.fi/lapset-ja-nuoret/koulusuunnistukset/koulu-ja-pihakartat/