HS1 paras suomalaisjoukkue Nuorten Tiomilassa

Helsingin Suunnistajat osallistuivat Nuorten Tiomilaan yhteensä neljällä joukkueella. Sekä 14-sarjassa että 20-sarjassa HS:llä oli kaksi joukkuetta.

Hienojen suoritusten tuloksena HS1 päätyi Jussi Raasakan saattelemana upeasti sijalle 12, joka oli paras suomalaissijoitus 20-sarjassa. Varman ja huolellisen suorittamisen tuloksena joukkueen juoksijat tekivät yhdessä onnistuneen kokonaisuuden, joka toi joukkueen upeille sijoille Nuorten Tiomilassa.

Joukkueessa juoksivat Katarina Sallila, Väinö Haara, Merianna Rantakokko, Lauri Lakanen, Santeri Ahoniemi, Luca Kallela, Ilari Skyttä, Karim Mbembela, Mariann Zernant, Aapo Maasilta, Emilia Tala ja Jussi Raasakka.

20-sarjan Helsingin Suunnistajien toinen joukkue HS2 onnistui myös hienosti päätyen sijalle 54.

Myös 14-sarjan kilpailussa koettiin jänniä hetkiä, kun HS1 joukkueen Erik Marten Zernant teki mielettömän nousun sijalta 84 sijalle 16 ankkuriosuudella. 16. sija onkin loistava suoritus joukkueelle viestissä, jossa kilpailee paljon muita kovatasoisia nuorten joukkueita.

Joukkueessa juoksivat Arttu Järvensivu, Lotta Nurminen, Milja Hälikkä sekä Erik Marten Zernant.

14-sarjan HS2 joukkue sijoittui kilpailussa sijalle 71.

Onnittelut kaikille joukkueille hienoista suorituksista!

Artikkelin kuva: Marko Rajala