Uusi harrastus nyt syksyksi? Aikuisten Opi suunnistamaan! -kurssi alkaa 21.8.

Ota karttamerkit haltuun, opi tuntemaan metsäsi paremmin, opi sellaisia suunnistustaitoja, että rohkenet mennä metsään ja poiketa polulta!

Aikuisille aloittelijoille sopivia Opi suunnistamaan! -kursseja on kyselty sen verran paljon, että päätimme järjestää loppukesälle / syksylle vielä yhden kurssin. Tältä kurssilta saat hyvät eväät jatkaa hienoa lajia nimeltä suunnistus omatoimisesti tai aktiivisesti seuran jäsenenä.

Kurssin aikataulu on 21.8. – 5.9.2023 ja ilmoittautuminen tapahtuu tämän tapahtuman kautta. Ilmoittautuminen 20.8. mennessä!

Opi suunnistamaan! -kurssi sisältää kaksi etäluentoa ja yhden ohjatun maastoharjoituksen. Kurssilla hyödynnetään Iltarastiratoja, aloittelijoille sopivia Lasten rasteja sekä lähikiintorasteja. Kurssin kesto on noin kolme viikkoa. Osallistujat saavat aloituspaketin, joka sisältää mm. kurssilla tarvittavat kartat.

Säännöllinen vuorovaikutus kurssilla tapahtuu yhteisen sisäisen Facebook-ryhmän kautta. Tämän keskustelualustan kautta kurssilainen voi jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä ja keskustella muiden kanssa. Ohjaajat ottavat osaa keskusteluun, antavat vinkkejä, ohjailevat toimintaa ja vastailevat kysymyksiin.

https://helsinginsuunnistajat.fi/opisuunnistamaan/