Helsinki O-Games 10. – 11.6.2023

Vuoden 2023 Helsinki O-Games kisataan viime vuoden tapaan 10. – 11.6.2023, viikko ennen Jukolan viestiä Salmin ulkoilualueen hienoissa maastoissa Vihdissä. Nyt suunnistettava maasto on Salmen keskusalueelta luoteeseen ja pohjoiseen päin. Osassa aluetta ei ole suunnistettu kilpailuissa yli 15 vuoteen.

HOG:ssa on lauantaina pääsarjojen WRE-kilpailu ja molempina päivinä nuorten näyttökilpailut EM- ja MM-kisoihin. Tapahtuma on myös osa nuorten INOV-8-liigaa INOV-8 -liiga | (suunnistusliitto.fi) Ilmoittautuminen on auki IRMAssa ja viimeinen päivä ilmoittautua normaalihinnalla on 4.6. mennessä.

Helsingin O-Gamesiin on valmistettu kaksi harjoitusta, jotka ovat laadittu Salmin maastoon aivan vuoden 2023 kilpailumaaston eteläpuolelle. Harjoitusten maasto on varsin samantyyppistä kuin tämän vuoden maasto Salmissa: Kohtalaisia korkeuseroja, osittain kallioista kuusi- ja mäntymetsää. Lue lisää

Tervetuloa HOGiin!