HS:n kuntosuunnistuskausi alkaa Kalasatamasta 8.3.

Helsingin Suunnistajien Stadin Sprintticupin järjestelyvuorot alkavat 8.3. Kalasatamasta. Samalla alkaa lähes yhdeksän kuukautta kestävä viikoittain järjestettävien kuntosuunnistustapahtumien kausi.

Stadin Sprintticup on sarja kaikille avoimia kaupunkisuunnistustapahtumia Helsingissä. Kaupunkisuunnistus eli sprintti on suunnistuksen alalaji, jossa suunnistus on tuotu kaduille ja pihoille. Haasteena on löytää lyhyin reitti ja toteuttaa se täydessä vauhdissa. Tutussakin ympäristössä vauhti lisää vaikeutta, kun päätöksiä parhaan reitin valinnasta ja käännöksiä pitää tehdä nopeaan tahtiin. Kuntosuunnistustapahtumissa jokainen kulkee omaan tahtiinsa. Tervetuloa mukaan!

Paikka: Kilpailukeskus Kauppakeskus Redi, Englantilaisaukio.

Ratamestari Topi Syrjäläinen on suunnitellut Kalasataman kortteliin hyvät radat, jotka vaativat monipuolisia reitinvalintoja ja hyvää juoksukuntoa.

Lähdöt ja maali: Keskiviikkona klo 17:30 – 19:00 välillä, maali suljetaan klo 20:00.

Karttamaksu: 10 euroa, alle 19v. 5 euroa.

Maksutavat: Käteinen, pankkikortti ja liikuntaedut käyvät ja saldolla voi maksaa. Lue lisää maksutavoista täältä. (Maksutavat ovat samat kuin Iltarasteilla.)

Jalkinesuositus: Viikko ennen tapahtumaa osa teistä oli sulia, mutta jäätä oli maastossa sen verran, että jalkinesuosituksena nastalenkkarit.

Stadin Sprintticup jatkuu seuraavasti: 15.3. Malminkartano, 22.3. Maunula ja 29.3. Jätkäsaari.