Syyskokokouksen antia 28.11. ja vuoden HS:läinen

Seuran syyskokous pidettiin Pirkkolan kerhohuoneella 28.11. Kokouksessa esitettiin sääntömuutokset, hyväksyttiin toimintasuunnitelma, talousarvio ja henkilövalinnat vuodelle 2023. Virallisen kokouksen jälkeen palkittiin ansioituneita seuralaisia. Vuoden HS:läiseksi valittiin Hannu Koskinen.

“Vuoden HS-läinen on seuran monitaituri. Hänen panostaan voi kuvata sanoilla ohjaava, rakentava, johtava. Häneltä luontuu autojen saattaminen järjestettyyn riviin parkissa, kisakeskuksen rakentaminen, sillan pystyttäminen ja aggregaatin tai naulojen tilaaminen. Vaikka hän usein toimiikin porukan organisaattorina, sitä perinteistä piällysmiestä hänestä ei paljastu, vaan parhaiten hänet löytää kisakeskuksesta jotain itse roudaamasta tai pystyttämästä. Seuran varaston tämä monitaituri laittoi järjestykseen ja huolehtii edelleen, ettei varastossa pääse asiat repsahtamaan. Vuoden HS-läinen on rauhallinen ja hermostumaton rakentaja. Hän uskaltaa kysyä ne tyhmät kysymykset ja osaa ystävällisesti muistuttaa pieleen menneistä tai unohtuneista hommista. Hän on projektinjohtaja sielultaan ja taidoiltaan”

Onnea Hannu!

Syyskokouksessa palkitut: Vasemmalta Hannu Koskinen, Einari Heinaro, Mikko Koskilaakso ja Jouko Lahtinen

Syyskokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2023 Jouko Lahtinen ja hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle Heli Huhtala, Johanna Hulkkonen, Henrik Tala ja Minna Ryyppö. Hallituksessa jatkavat Pauliina Lankinen, Synnöve Miettinen, Heikki Mäkinen ja Pekka Väisänen. Jaostoja vetämään valittiin Minna Ryyppö (vihreä), Leena Salmenkylä-Mattila (valkoinen), Henrik Tala (sininen), Heli Huhtala (kuntosuunnistus) ja Pekka Väisänen (kilpailu).

Syyskokouksessa palkittiin myös seuraavat ansioituneet HS:läiset: Einari Heinaro, Mikko Koskilaakso, Kirsi Hakomäki ja Arsi Veikkolainen.