Seuraviesti 25mannassa Helsingin Suunnistajat kiri lähelle kärkeä

Helsingin Suunnistajilta osallistui tämän vuoden seuraviesti 25mannaan yksi joukkue. HS1 suunnisti jännittävien vaiheiden jälkeen sijalle 8. toiseksi parhaana suomalaisjoukkueena. Ensimmäiset sijat menivät ruotsalaisjoukkueille ja Stora Tuna voitti viestin.

HS onnistui joukkueena kuitenkin hyvin. Ensimmäisellä osuuden viejälle aikaa tuhraantui tulkintavirheeseen ja joukkue lähti siitä eteenpäin tavoittelemaan parempia sijoja pitkältä takamatkalta. Joukkue suoritti tasaisesti nostaen sijoja osuus osuudelta. Vaihtoon tultiin hyvin tasaisesti ja viimeisellä partio-osuudella joukkue oli jo sijalla 10. Parhaimmillaan HS oli Lauri Lakasen osuuden jälkeen sijalla 7. Ankkuriosuudella Ollilla oli jahti päällä ja loppusuoralla jo Kalevan Rastin selkä edessä. Matka loppui kuitenkin kesken. Loistava kokonaissuoritus joukkueella!

25manna on Tukholman lähistöllä Ruotsissa aina lokakuussa suunnistettava seuraviesti. Viestin joukkue koostuu 25 juoksijasta, joista osa on naisia ja osa miehiä. Joukkueen kokoonpanoa rajoittamalla pyritään siihen, että joukkueessa on paljolti veteraaneja ja junioreita.

Tuloksiin