Nuorten valmennusryhmän haku kaudelle 2023

Helsingin Suunnistajien 14-18 -vuotiaiden (2005-2009 syntyneiden) nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti harjoitteleville SM-kisoissa kilpaileville nuorille suunnistajille. Toimintaan voi osallistua myös ilman kilpailullisia tavoitteita omien aikaresurssiesi mukaan. 

Vuoden 2023 toimintaan voit ilmoittautua mukaan alla olevan linkin kautta 6.11.2022 mennessä. Ryhmään voi hakea myöhemminkin kauden aikana ottamalla suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin.

Haku päättynyt.

Nuorten valmennusryhmän sivut

Valmennusryhmälle on kaksi ryhmämaksuvaihtoehtoa sitoutumisasteen mukaan. Ensimmäinen 2023 ryhmämaksu on 200 euroa ja se sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura maksaa tämän ryhmämaksun maksaneiden osallistumismaksut kotimaan kansallisiin suunnistuskilpailuihin rastiviikkoja lukuun ottamatta. Ryhmämaksu oikeuttaa tukeen seuran järjestämien leirien ja kilpailumatkojen osalta (leireistä ja matkoista kuitenkin leiri-/matkakohtainen omavastuu) sekä seura-asutukeen. Tämän ryhmämaksun suorittaneet  urheilijat sitoutuvat urheilijasopimuksen ehtoihin, jossa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet.

Vaihtoehtoinen ryhmämaksu on 100 euroa. Maksu sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset, suunnistusleirien harjoitukset sekä viestiosallistumiset seuran valitsemissa joukkueissa. Vaihtoehtoiseen ryhmämaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailuiden osallistumismaksuja, seuran leiri- ja kilpailumatkoja eikä seura-asutukea. 

Ryhmään kuulumisen edellytyksenä on nuoren oma halu sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Tervetuloa Helsingin Suunnistajien nuorten valmennusryhmään! Hakulomakkeessa lisätietoja.

Artikkelin kuva Raino Lampinen