HS:n lapsilla ja nuorilla railakas viikonloppu Nuorisoviestissä ja Oravatonnissa

HS:n nuoret suunnistivat upeasti A-sarjan (H/D16) seitsemän osuuksisen viestin voittoon Naantalissa 1.10. järjestetyssä perinteisessä alle 16-vuotiaiden Nuorisoviestissä. Iloisia ilmeitä näkyi HS:n leirissä paljon sillä sinivihreävalkoisissa väreissä juoksevia joukkueita oli saatu mukaan ilahduttavan monta A, B ja C-sarjoihin ja viestisuunnistaminen oli niin hauskaa! Ensikertalaisiakin oli mukana menossa.

A-sarjan voittajajoukkueessa juoksivat Väinö Haara, Lotta Lehtinen, Aada Sauso, Aapo Joensuu, Eemil Roschier, Manja Harjamäki ja Lauri Lakanen.

Iloinen ja vauhdikas samalla nuorisotoiminnan kauden päätösviikonloppu sai kruununsa, kun Nuorisoviestin kiertopokaali luovutettiin Oravatonnin palkintojenjaon yhteydessä seuraavana päivänä. Oravatonnistakin tuli kerättyä pari palkinto-oravaa mukaan, kun Oiva Laitinen oli H9RR-sarjan kolmas ja Lauri Lakanen H16-sarjan viides.

Artikkelin kuva Jarmo Jerkku

Voittoisa A-joukkue, vasemmalta Aada Sauso, Lotta Lehtinen, Manja Harjamäki, Aapo Joensuu, Eemil Roschier, Väinö Haara ja edessä Lauri Lakanne
Aseman koululla vietettiin yhteistä aikaa..
Oiva Laitinen H/D9 RR sarjan kolmas
Kiertopokaali A-sarjan nuorilla miehillä, vasemmalta Aapo Joensuu, Lauri Lakanen ja Eemil Roschier
Koko Nuorisoviestiin osallistunut HS:n porukka
.. ohjelmallista tekemistä riitti
Oravatonnin palkintojenjaon yhteydessä ojennettiin Nuorisoviestin kiertopalkinto, palkintoa lähtivät hakemaan Lotta Lehtinen ja lasten ja nuorten taitovalmentaja Anton Salmenkylä