HS ennätyssuurella joukolla mukana Halikko-viestissä!

Viestisuunnistuskausi päättyi Halikko-viestiin Salossa lauantaina 22.10. Helsingin Suunnistajilla oli mukana peräti viisi kilpajoukkuetta ja kaksi kuntojoukkuetta, yhteensä 105 suunnistajaa. Kannustusten määrä ja meno HS teltta-alueella oli sen mukainen, sillä Halikko on ennen kaikkea yhteisöllisyyden juhlaa.

Ennakkoveikkauksissa Helsingin Suunnistajien ykkösjoukkue oli voittajasuosikki. Mukaan oli saatu erittäin iskukykyinen huippujoukkue, kakkosjoukkueeseenkin riitti A-maajoukkuelaisia, joten odotukset olivat korkealla. Viesti etenikin suunnitelmien mukaan ja parhaimmillaan HS johti lopulta voittanutta Tampereen Pyrintöä ja kolmanneksi tullutta Lynxiä lähes seitsemällä minuutilla. Mutta niin vaan pienipiirteisessä maastossa olevat rastit ja suunnistustekniikan tempoilu tekivät tepposet ja muutaman rastien etsinnässä meni sen verran aikaa, että lopulta HS tuli maaliin toisena. Kakkosjoukkue suunnisti upeasti kuudenneksi kovassa seurassa, ollen selvästi paras kakkosjoukkue.

HS:n kokonaispanos oli vaikuttava, sillä kolmosjoukkue oli 21. ja nelosjoukkuekin sijalla 26. Paras seura -kilpailun voitto meni HS:lle kyseisen kilpailun ennätyspisteillä. Parasta antia oli kuitenkin HS-leirin mahtava kannustus ja suuri osallistujamäärä. Kilpailullisesti jäi tällä kertaa jotain hampaankoloon, mutta täältä tullaan vielä!

Kiitokset Angelniemen Ankkuri erittäin upeasti järjestetystä kisasta, jälleen kerran. Erityismainintana jättiscreeni, josta pystyi seuraamaan kilpailun kulkua.

Tampereen Pyrintö uusi Halikkoviestin voiton

Joukkuetulokset

Artikkelin kuva Ilkka Saarimäki

HS1 joukkue, sija 2. Kuva Ilkka Saarimäki
HS2 joukkue, sija 6. Kuva Ilkka Saarimäki