Nuorten Jukola starttaa 20.8. HS:ltä monta joukkuetta mukana

Kymin Suunnistajat ja Vehkalahden Veikot järjestävät yhdessä 20.-21.8.2022 suunnistuksen superviikonlopun Kotkassa. Superviikonlopun aloittaa lauantaina 12 – 18-vuotiaden Nuorten Jukola. Viesti alkaa yhteislähdöllä klo 11.00. ja lähetystä voi seurata ISTV:stä tämän linkin kautta klo 10:45 alkaen.

Helsingin Suunnistajilta matkaa lähtee kolme täyttä ja kaksi vajaata joukkuetta. Viime vuonna Valkeakoskella HS:n 1. joukkue tuli maaliin kuudentena ja HS2:nen oli 28. Nyt tavoitteena on parantaa näitä sijoituksia. Joukkueiden vastuuvalmentajat Jani Lakanen ja Anton Salmenkylä kertovat, että odotettavissa on vauhdikas ja fyysinen maasto. Jokaiselle rastivälille on keskityttävä täysillä, ja pidettävä ajatus olennaisissa asioissa. “miten minä pääsen mahdollisimman hyvin seuraavalle rastille” tulee olemaan teema, jota valmentajat tähdentävät suunnistajille.

Viikonlopun aikana on neljä eri tapahtumaa. Lasten ja nuorten tapahtumat jatkuvat sunnuntaina valtakunnallisen alle 14-vuotiaiden Kompassi-kilpailun sekä 16-20 -vuotiaiden INOV-8 -liigan finaalin myötä. Kisaviikonloppu päättyy sunnuntaina Viestiliigan osakilpailuun, Kymen Rastiviestiin.