Tiomilan nuorten viestiin jännittävissä tunnelmissa

Tiomilan nuorten viesti starttaa lauantaina Örebrossa kello 10:15 (ruotsin aikaa). Helsingin Suunnistajien nuoret ovat liikkeellä nuorella mutta juoksuvoimaisella joukkueella, odotettavissa on vauhdikasta ja iloista menoa!

Viestin avaa intoa puhkuva talven ja kevään tiiviisti yhdessä treenannu tyttöryhmä. Aada on hakenut aloitukseen hyvää tuntumaa Kevätyön viestissä ja Finnspringissä. Toiselle osuudella jatkavat Lotta ja Alina, joilla Finnspringin perusteella tossu liikkuu rivakasti.

Väinö ja Tuomo ottavat kapulan kolmannella osuudella. Tavoitteena tyttöjen putkiosuuden jälkeen tehdä varmat omat suoritukset ja tuoda viesti hyvissä asemissa ankkuriosuudella juoksevalle Laurille, joka kokee olevansa parhaimmillaan vauhdikkaissa suunnistuskisoissa.

Nuoret lähtevät hakemaan onnistunutta suoritusta, jolla edelliskerran 43. sija paranee varmasti.

Viestiä voi seurata suorana suomeksi Viaplaylla ja Sport LIVE:n kautta https://orienteering.sport/follow-10mila-on-orienteering-sport-live/ http://online.10mila.se

Helsingin suunnistajat 1

  1. Aada Sauso
  2. Lotta Lehtinen ja Alina Siivola
  3. Väinö Haara ja Tuomo Lammi
  4. Lauri Lakanen