SM-sprintissä onnistumisia!

Helsingin Suunnistajien sprinttaajilla oli hyvä päivä 15.5. SM-kisoissa Jyväskylässä. Miesten yleisen sarjan finaaliin pääsi peräti kahdeksan seuran edustajaa ja heistä parhaiten onnistui Tuomas Heikkilä saavuttaen upeasti hopeaa! Plaketeille pääsi myös Einari Heinaro, sija 9.

Mitä mieltä Tuomas oli suorituksestaan? “Suunnistus sujui pääosin hyvin. Eniten parannettavaa taidollisesti jäi radan alkupuolelle, jossa tuli lisäsekunteja kun en huomannut yhtä pensasaidan aukkoa. Hyvä fiilis jäi kisasta etenkin kun pari edellistä SM-sprinttiä mennyt pahasti alakanttiin. Mitä seuraavaksi? “Seuraavaksi katse kohti Ruotsin Maailmancupin kisaa. Erittäin odottavainen fiilis kisojen suhteen. Tavoitteena on lähteä parantamaan reippaasti viime vuotisista kansainvälisistä vedoista”.

Nuorten sarjoissa tuli myös paljon onnistumisia. Palkintopallille kipusivat Katarina Sallila D18 (2.) ja Lotta Lehtinen D14 (3.). Plaketteja sateli monessa sarjassa. H17 sarjassa Santeri Ahoniemi (4.) ja Ilari Skyttä (5.) H20 sarjassa Jussi Raasakka (4.) H15 sarjassa Lauri Lakanen (8.) ja Väinö Haara (9.) H16 sarjassa Lenni Kallela (8.) ja Matias Liljeström (9.).

Veteraanisarjoissa ylivoimaiseen voittoon pyyhälsi Jani Lakanen H45 sarjassa ja pronssia saavuttivat Kirsi Hakomäki D65 ja Olavi Junttila H80 sarjoissa. Paljon onnea palkintosijoista, plakettisijoista ja kaikista onnistuneista lukuisista suorituksista!

Etusivun kuva Touho Häkkinen

Katarina Sallila D18 2. sija, kuva Helena Sallila
Lauri Lakanen 8. ja Väinö Haara 9. kuva Sanna Haara
Lenni Kallela H16 sija 8. kuva Sanna Haara
Lotta Lehtinen D14. 3.
Santeri Ahoniemi 4. ja Ilari Skyttä 5. H17. Kuva Sakke Ahoniemi