Harjoituskarttoja ja kiintorastikarttoja

Helsingin Suunnistajat tarjoaa harjoituspaketteja seuroille, muille yhteisöille ja yksittäisille suunnistajille Espoossa Luukin – Halkolammen jylhässä korpimaastossa Hannu Lammin laatimilla vaativilla radoilla. Harjoitukset sopivat hyvin tämän vuoden Helsinki O-Gamesin (11. – 12.6.) tyyppiharjoitukseksi. Lyhennetyt radat sopivat myös nuorten harjoitteluun. Rasteilla on kankaiset rastiliput ja koodit. Rastimääritteet ja koodit on painettu karttoihin. Laadukkaat kartat ovat Maplinen tulostamia.

Lähikiintorastikarttoja on tarjolla Pirkkolaan ja Kivikkoon ja Nuuksion kiintorastikarttoja Solvallaan, Pirttimäkeen ja Luukkiin. Lähikiintorastit ovat muovikennolevyrasteja ja Nuuksion kiintorastit metallisia sankoja. Katso kiintorastien voimassaoloajat sivuilta.

Kaikkia yllämainittuja karttoja voi tilata postitse täyttämällä tämän kaavakkeen. Jos tilaat isomman määrän karttoja ja taitoharjoitus viesti- ja keskimatkan karttoja hajonnoilla, katso tilausohje harjoituskartat sivuilta. Karttoja on saatavilla myös Iltarasteilla ja Firmaliigassa infovaunusta sekä Helsingin Suunnistajan Kaupasta, Museokatu 34.