Firmaliigan kevät finaalitapahtumaa vailla

Keväästä 1977 yhtäjaksoisesti toimineessa perinteisessä ja suositussa Firmaliigassa kisailee tänä vuonna 120 yritys-, yhdistys- tai kaveriporukkajoukkuetta.

Firmaliigassa kisaillaan nelihenkisillä joukkueilla toisia joukkueita vastaan ja kerätään pisteitä. Joukkueet ovat jaettu useampaan eri lohkoon, joissa ratojen pituudet ja vaativuustasot vaihtelevat. Joukkueen sijoitus lohkossa määräytyy kauden yhteispisteiden mukaan.

Tämän kevään Firmaliiga on enää finaalitapahtumaa vailla. Kevään ensimmäinen osakilpailu järjestettiin 10.5. Rinnekodilla ja toinen 17.5. Pirttimäellä. Kevään viimeinen osakilpailu järjestetään yhteistyössä Kisakallion urheiluopiston kanssa tiistaina 24.5. Firmaliigalle täysin uudessa maastossa Karnaistenkorvessa, Kisakallion toimiessa kilpailukeskuksena.

Firmaliigaan voi osallistua myös kuntosuunnistajana ilman joukkuetta annettuja lähtöaikoja noudattaen. Kuntosuunnistus tapahtuu FL:n radoilla, joista voi valita omalle kuntotasolle ja käytettävälle ajalle sopivan. Maksu tapahtuu kuten Iltarasteille IR maksutavat. Tervetuloa Lohjalle!