Kompassitapahtuma 28.4. Mustikkamaalla

Suunnistavan Uudenmaan lasten ja nuorten Kompassitapahtumasarjan 2022 ensimmäisen tapahtuman järjestää Helsingin Suunnistajat 28.4.2022 Mustikkamaan liikuntapuistossa.

“Kompassi-tapahtumat ovat lasten matalan kynnyksen suunnistustapahtumia, jotka tarjoavat mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, kisailla ja saada kavereita. Olennaista on helpot radat ja turvalliset ympäristöt sekä innostavan tapahtuman elementit”

Kultakompassisarjat ovat HD14 – sarjalaisille, Hopeakompassisarjat HD12 sarjalaisille (suorat radat, tukireitti ja saattajasarja), Pronssikompassisarjat HD10- sarjalaisille (suorat radat, rastireittiradat ja saattajasarjat) sekä Pronssikompassisarjat HD8 sarjalaisille (rastireittiradat ja saattajasarjat). Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi mutta saattajasarjoihin voi osallistua ilman lisenssiä.

Kilpasarjat Ilmoittautuminen Irmaan 25.4. mennessä. Saattajasarjat voivat ilmoittautua myös Irmaan mutta ilmoittautuminen onnistuu myös paikanpäällä.

https://helsinginsuunnistajat.fi/kompassikisa-28-4-2022/

28.4. järjestettävä Kompassitapahtuma avaa vuoden 2022 Uudenmaan alueen Kompassikisojen sarjan