HS:n uusi valmennuspäällikkö

Seurassamme on aloittanut 4.4. uusi valmennuspäällikkö Noora Hyyrynen. Nooraan on voinut törmätä aiemmin seuran toiminnassa, sillä hän on myös valmennusryhmän urheilija. Noora tekee töitä noin 20 tuntia viikossa ja hän vastaa seuran valmennustoiminnan koordinoinnista. Toivotamme Nooran lämpimästi tervetulleeksi nyt myös seuratöiden pariin.

Kerro hieman itsestäsi Noora

Olen toiminnan nainen, luova ja reipas, tosi ratkaisukeskeinen. Olen kiinnostunut ihmisistä ja yhteiskunnallisista asioista ja nauran paljon. Tykkään oppia mutten opiskella. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja pelaamaan avoimilla korteilla. Olen koulutettu hieroja ja muutaman vuoden päästä toivottavasti valmistun Helsingin yliopistosta vastuullisuuteen ja johtamiseen erikoistuneena metsänhoitajana. Olen jo useamman vuoden työskennellyt erilaisissa valmennustehtävissä ja esimerkiksi Märskyn (Mäkelänrinteen lukio) suunnistajien apuvalmentajana viihdyn hyvin Arttu Syrjäläisen aisaparina. Olen Helsingin Suunnistajissa kaksoisroolissa: olen sekä edustusurheilija että osa-aikainen valmennuspäällikkö.

Miltä tulevina viikkoina tapahtuu?

Aloitan siitä, että tutustun tarkasti seuran valmennuksen eri osa-alueisiin, palaveeraan valmennusjaostojen kanssa. Minun tehtävinä ovat lisäksi erilaiset taustajärjestelyt, kalenterointi ja viestinnän tehostaminen, näin lyhyesti tiivistettynä. Tavoitteena minulla on toimia mahdollisimman läpinäkyvästi ja panostaa kommunikointiin sekä kulisseissa valmentajien kesken että kaikkien urheilijoiden kanssa. Olen todella innostunut kaikesta tulevasta.

Mitä terveisiä haluaisit lähettää sekä valmennuksen urheilijoille ja seuran jäsenille?

Aina saa laittaa viestiä tai vetää hihasta!

Nooran numero on 045 274 8343 ja sähköposti noora.hyyrynen@helsinginsuunnistajat.fi. Yhteystiedot löytyvät myös täältä. “Hiha” löytyy nyt aluksi ainakin seuran tärkeimmiltä leireiltä ja kisamatkoilta.