Helsinki O-Games Salmi 11. – 12.6.

Tervetuloa kaksipäiväiseen Helsinki O-Gamesiin Vihdin Salmeen 11. – 12.6.2022. Vuoden 2022 Helsinki O-Games kisataan viikkoa ennen Jukolaa Salmin ulkoilualueen hienoissa maastoissa Vihdissä. Tavanomaista arvokkaampi kisa on paitsi pääsarjojen WRE-startti, myös ratkaiseva näyttökilpailu nuorten MM-kisoihin. Kisapaikka on hyvien liikenneyhteyksien varrella, sillä ajoaika parkkiin on esimerkiksi Hämeenlinnasta vain tunti ja Lahdesta ja Turusta (ohikulkutie) vain 1,5 tuntia.

Kisamaastossa vaihtelevat Nuuksion järviylängölle tyypilliset kallioalueet ja eteläsuomalaisittain jylhät kuusikkorinteet. Hyväkulkuinen ja osin pienipiirteinen maasto soveltuu erinomaisesti myös Jukola-viimeistelyyn ja seurojen valintakilpailuksi. Kisakeskus on suoraan parhaan maastoalueen vieressä, joten hienoa suunnistusta on luvassa viimeiselle rastille saakka.

Kuntosuunnistajille suunnitteilla on lauantain yksilösuunnistuksen lisäksi sunnuntaina kuntosuunnistajien viesti, joka on hyvää kenraaliharjoittelua viestitapahtumia varten.

Ilmoittautuminen Irmaan on avattu, sarjoja H/D RR9 eteenpäin H/D 90 sarjaan asti. Kisakutsu löytyy HOG:n sivuilta

Nähdään Salmessa 11. – 12.6.!