Haemme valmennuspäällikköä

Kiinnostaisiko sinua työskennellä osana Helsingin Suunnistajien aktiivista  valmennustoimintaa, oletko etsimämme henkilö?  

Helsingin Suunnistajat on yksi Suomen suurimmista suunnistusseuroista. Olemme Olympiakomitean tähtiseura lasten ja nuorten sekä huippu-urheilun osalta. Seuramme nuorten ja aikuisten valmennusryhmissä on yhteensä 75 urheilijaa sekä lasten ryhmissä noin 70 innokasta harrastajaa. Vahva tahtomme on toimia nyt ja jatkossa suunnistuksen eturivin tekijänä.  

Kehittyvä valmennustoimintamme kaipaa lisää tekijöitä. Etsimme osa-aikaiseen ympärivuotiseen työsuhteeseen (50%) valmennuspäällikköä. 

Valittavan henkilön tehtävänä on kehittää valmennustoimintaa  ja sen pitkäjänteisyyttä, tukea henkilöresurssien käyttöä sekä innostaa ja kouluttaa lisää talkootekijöitä valmennustoimintaan. Lajiosaaminen, suunnistusvalmennuksen tuntemus ja kyky toimia urheilijoiden ja valmentajien kanssa on olennainen edellytys tehtävässä onnistumiselle. Toiminta-alue kattaa  seuran valmennustoiminnan lapsista ja nuorista aikuisikäisiin huippu-urheilijoihin. Edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tärkeimpänä työtehtävänä on organisoida ja hallinnoida valmennustoimintaa ja valmentamista esimerkiksi tällaisilla tehtävillä:

  • Valmennusleirien organisointi
  • Kisamatkojen organisointi ja siihen kuuluva viestintä
  • Harjoituskalenterin ja leiriohjelman pitäminen ajantasaisena 
  • Nuorten valmennusryhmän viikoittaisten suunnistustreenien ohjelmasta ja valmentamisesta huolehtiminen
  • Toiminnan organisoiminen niin, että vapaaehtoisten on mahdollista liittyä mukaan ottamalla vastaan heille sopivia tehtäviä
  • Yhteyshenkilönä toimiminen valmennuksen osalta tärkeimpien kumppaneiden kanssa ja hankkeissa
  • Koulutuksen koordinointi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi toiminnanjohtaja Anu Pikkaraiselle toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi 15.3.2022 mennessä

Lisätietoja toimenkuvasta saa halutessaan puhelimitse 045 657 9455 arkisin klo 10 – 15 välisenä aikana (ei hiihtolomaviikolla 8)