Juhani Salmenkylä 90-vuotta ja Iltarastit 45-vuotta, Helsingin Suunnistajat onnittelee!

Tänään 8.3. Juhani Salmenkylä täyttää 90 vuotta. Historiallisen suunnistustekijän menestystuote Iltarastit täyttää tänä samana vuonna pyöreitä kun 45 vuotta. Viralliseen osuuteen, joka alkaa klo 19 saa vielä tulla extempore paikalle, mutta suosittelemme ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Huomaathan että autolla saapuminen perille asti ei ole mahdollista. Lisätietoja täältä.

Jussia voi juhlistaa myös lahjoituksella Pirkko ja Juhani Salmenkylän rahastoon. Rahastosta myönnetään avustuksia  seuran nuorten suunnistajien kansainväliseen koulutukseen. Sen voi tehdä Helsingin Suunnistajien tilille FI05 1243 3000 1989 69 viitenumerolla 1025.

Helsingin Sanomat muisti Juhani Salmenkylää artikkelilla “”Isä opetti, kuinka juostaan loppukiri. Pitää tulla rennosti posket heiluen. Siinä on uskomaton totuus.” Lue koko artikkeli täältä.

Myös YleX:llä saatiin aamulla kuunnella sekä Jussin elämäntarinoita että Iltarasteista niitä näitä Vikin ja Köpin kertomana. Linkki Kohdasta 1:57:32

Juhani Salmenkylä suunnisti 50. kerran Jukolan viestissä kesällä 2004 Jämillä. Kuva: Jukka Gröndahl