SM hopeaa hiihtosuunnistuksesta

Valkeakoskella lauantaina 12.2. aurinkoisessa talvisäässä käydyissä hiihtosuunnistuksen SM sprintissä Väinö Haara otti hopeaa H15 sarjassa. Tämä on seuran mittapuulla harvinainen tapahtuma, koska viime vuosina nuorten sarjoissa on saatu lähinnä viestimitaleja ja edellisestä henkilökohtaisesta R1 ryhmän mitalista on aikaa. Veteraanisarjoissa toki on menestystä tullut ja nytkin Annamari Vierikko otti hopeaa D55 sarjassa. Lauantain tuloksiin tästä: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2022_hakahk/

Sunnuntain viestikisassa HS oli mukana neljällä joukkueella, joista mitalivauhtiin pronssille yltivät kokeneemmat herrat sarjassa H150 joukkueella Pertti Valtee ja Veli-Matti Kyckling. Nuorten sarjassa H17 joukkue Väinö Haara ja Santeri Ahoniemi saavutti viidennen sijan. Viestin tuloksiin https://resultfellows.com/2022/valkeakoski/tuloksetv.html

Onnittelut mitalisteille ja viikonlopun hisustelijoille!

Väinö Haara vauhdissa
Santeri Ahoniemi ja Väinö Haara, viestissä sija 5.
Joukkue Santeri Ahoniemi ja Väinö Haara plaketeilla
Väinö palkintopallilla, sija 2.
Annamari “Ansku” Vierikko niinikään palkintopallilla, sija 2.