Syyskokouksessa palkittuja ja valittuja

Vuoden HS-läinen on Atte Lahtinen.  Attea on luonnehdittu huolelliseksi ja perinpohjaiseksi tekijäksi, joka päästää käsistään vain viimeisteltyä työtä. Häntä pidetään lajisääntöjen kävelevänä käsikirjana ja asiantuntijana, joka on perillä suunnistuksen uusimmistakin kansainvälisistä tuulista. Attea on kehuttu ystävälliseksi ja avuliaaksi talkoopuurtajaksi ja hänet tunnetaan yhtenä kuntosuunnistustoiminnan kulmakivistä rata- ja karttapuolelta sekä seuran järjestämien kisojen moninkertaisena ratamestarina. Niistä arvokkain on Maailmancupin sprinttiviestin ratamestarin ja kartantekijän tehtävä kesäkuussa 2019. Atte on siis myös ansioitunut kartantekijänä, yksi maan parhaista sprinttikartoittajista. Valmennuksen urheilijat tuntevat Aten huipputason harjoitusradoista sekä ansiokkaista maasto- ja treenianalyyseistä. Onnea!

Seuran Nuorten Jukola -kiertopalkinto jaettiin tänä vuonna kolmannen kerran. Sen sai kuudenneksi Nuorten Jukolassa sijoittunut HS:n ykkösjoukkue, jossa juoksivat Santeri Ahoniemi, Nadja Rehberger, Vainö Haara, Aada Sauso, Lauri Lakanen, Luca Kallela ja Emilia Tala. Jakamisen yhteydessä luettiiin myös vuoden 2020 palkinnonsaajat: Katarina Sallila, Emil Koivula, Väinö Haara, Aada Sauso, Lauri Lakanen, Emilia Tala ja Aapo Maasilta. Onnittelut kaikille!

Syyskokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2022 Jouko Lahtinen ja hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle Pauliina Lankinen, Synnöve Miettinen, Heikki Mäkinen ja Pekka Väisänen. Hallituksessa jatkavat Mikko Laakso, Henrik Tala, Markku Brummer ja Kimmo Kärkkäinen. Jaostoja vetämään valittiin Kimmo Kärkkäinen (vihreä), Leena Salmenkylä-Mattila (valkoinen), Henrik Tala (sininen), Mikko Laakso (kuntosuunnistus) ja Pekka Väisänen (kilpailu).

Helsingin Suunnistajien syyskokous järjestettiin 7.12.