Nuuksion Huurteisen perherastit maastossa 6.12. asti

Vaikka valon määrä vähenee vuoden loppua kohden, siitä kannattaa nauttia metsässä. Metsässä olo tsemppaa, rentouttaa ja nostaa mielialaa. Tartu seuraaviin mahdollisuuksiin ja lähde metsään!

Nuuksion Huurteisen jäljiltä on vielä 14 rastia maastossa etsittävänä ja kartat myynnissä. Rastit ovat maastossa 6.12.2021 asti. Matkaan voi lähteä omatoimisesti Luukin Kartanolta tai Halkolammen tai Kaitalammen parkkipaikoita. Tien 120 eteläpuolella on helpompia rasteja ja tien pohjoispuolella hieman haastavampi rastipisteitä. Rasteilla on rastiliput.

Lähikiintorastit löytyvät Keskuspuistoon Paloheinän – Pirkkolan maastosta. Rastit ovat maastossa 9. tammikuuta 2022 saakka. Lähtöpaikkoja ja maaleja on kaksi, Paloheinässä ja Pirkkolassa. Rasteja voi kiertää oman suunnitelman mukaan tai käyttää  ratamestarin suunnittelemia  kahdeksan ja viiden kilometrin sekä kahta kolmen kilometrin pituista rataa. Rasteilla on kennolevyt.

Nuuksion kiintorasteja löytyy Luukista ja Pirttimäestä 19.12. asti ja Solvallasta 31.12. asti. Rasteilla on kiintorastipöntöt.

Kaikki kartat ostettavissa hintaan 10 euroa / kpl. Saldolla saa neljä karttaa hintaan 30 euroa, ja seitsemän hintaan 50 euroa. Jos nyt ostaa saldoa, käyttämätön saldo siirtyy ensi kaudelle. https://iltarastit.fi/ohjeet/maksutavat-iltarasteilla/

Tilaa karttoja tämän lomakkeen kautta https://form.jotform.com/200776999893379. Karttoja voi tilata postimyynnistä, niitä on myytävänä myös Suunnistajan Kaupassa, Pirkkolan uimahallin kahviossa ja Pakilan Teboililla.