Lasten ja nuorten uusi harjoituskausi käyntiin Vierumäellä

HS:n lapset ja nuoret leireilivät viikonloppuna 19. – 21.11.Vierumäellä uuden harjoituskauden aloittamisen merkeissä – teemalla hauskaa yhdessäoloa ja hyviä treenejä! Koronatilanteen takia leirejä ei ole voitu pitää lähes kahteen vuoteen, joten nyt tuntui hyvältä ja tärkeältä viettää pitkästä aikaa yhdessä.

Leirinjohtaja Jani Lakanen oli suunnitellut monipuolisen ohjelman, jossa liikuttiin ja treenattiin monipuolisesti. “Harjoittelu voi olla sekä tavoitteellista että kivaa samanaikaisesti, kun sopiva leikillisyys ja ilo ovat mukana koko ajan toiminnassa” Vipinää ja tekemistä riittikin koko viikonlopulle, ja samalla päästiin nauttimaan ensilumisesta maastosta. Lasten rehellinen ja vilpitön palaute oli “Leirin ainoa huono juttu oli, että se oli liian lyhyt. Olisi pitänyt kestää vähintään viikon”