Suunnistuskausi jatkuu Lähirasteilla

Suunnistuskausi jatkuu! Lähirastit, eli kuntosuunnistukset Iltarastien tapaan Helsingin lähimaastoissa, jatkavat sunnuntaisin Iltarastien jäädessä talvilevolle. Tapahtumia on tänä syksynä kaksi; 31.10 Kivikossa (Savikiekontie 6) ja 7.11. Herttoniemessä (Siilikuja 1).

Kartanmyynti on sunnuntaisin paikanpäällä klo 10:00 – 13:00 ja tämän jälkeen karttoja saa Suunnistajan Kaupasta (Museokatu 34), Pirkkolan uimahallin kahviosta, Pakilan Teboililta ja K-supermarket Vuosaaressa kauppakeskus Columbuksesta kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen. Karttoja voi myös tilata postitse kotiin: https://form.jotform.com/200776999893379 .

HUOM! Lähirasteilla on tapahtumapäivänä myös tulospalvelu! Ratoja on tarjolla 2km, 4km ja 6km ja radat ovat painettu valmiiksi karttaan. Rastit ovat maastossa kaksi viikkoa.

Tervetuloa jatkamaan suunnistuskautta Lähirasteilla!